Centru “Andronache”

Cu inima plină de entuziasm și dedicare, anunțăm deschiderea unei noi locații a căminului Sfântul Andrei, pregătită să ofere o casă caldă și primitoare pentru 69 de rezidenți în vârstă    

    Cu o emoție palpitantă și cu inima plină de generozitate,  deschidem ușile unui nou cămin dedicat îngrijirii și sprijinului persoanelor în vârstă: căminul Sfântul Andrei. Această inițiativă reprezintă o manifestare a angajamentului nostru profund față de bunăstarea bătrânilor din comunitatea noastră și aduce cu sine promisiunea unei vieți mai bune și mai confortabile pentru acești oameni dragi.
   Facilitățile moderne și confortabile ale căminului Sfântul Andrei sunt gândite să ofere o experiență de viață sigură și plină de comoditate. Camerele spațioase, zonele comune primitoare sunt doar câteva dintre elementele care vor contribui la crearea unei atmosfere calde și familiare pentru toți locuitorii noștri.
   Cu un personal dedicat și bine pregătit, căminul Sfântul Andrei se angajează să ofere îngrijire medicală și socială de înaltă calitate, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui rezident. Fiecare membru al echipei noastre este aici pentru a oferi suport, încurajare și un umăr pe care să se sprijine, transformând fiecare zi într-o oportunitate de bucurie și împlinire.
   În cadrul căminului Sfântul Andrei, fiecare rezident este parte dintr-o comunitate unită și solidară, în care prietenia și sprijinul reciproc sunt la ordinea zilei. Cu activități recreative, evenimente sociale și o atenție specială acordată nutriției echilibrate, ne propunem să încurajăm un stil de viață activ și sănătos, în care fiecare rezident să se simtă valorizat și iubit.
  Cu fiecare pas pe care îl facem, căminul Sfântul Andrei se angajează să fie o lumină de speranță și un adăpost sigur pentru bătrânii noștri, marcând începutul unei noi călătorii pline de împliniri și momente de bucurie.